Surfers Paradise

 
I morse blev det tidig uppstigning eftersom vi skulle ta bussen till nästa stopp på vår resa, nämligen till Surfers Paradise eller Guldkusten som det också kallas. När vi efter 1,5 timmes bussresa kom fram så checkade vi in på vårt hostel, surfers Paradise backpackers resort. Det verkar riktigt najs, med gratis Wi-Fi och pool till och med. Vi bestämde oss för att turista lite och gå in till centrum, några shoppingcentrum hittade vi också, jobbigt att backpacker bara.. Påvägen tillbaka till hostelet gick vi via stranden, så fint alltså! Speciellt eftersom centrum ligger precis vid stranden och havet. Nu har vi även kollat in poolen, riktigt gött! Så snart är det dags att fixa till oss inför kvällen och ladda inför första kvällen i Surfers Paradise. 
 
Ronja & Nathalie 

Kommentarer
Postat av: P :)

Fortsatt fint väder ser jag :) Här var det minus i morse och vi såg faktiskt SOLEN igår :) Ha det riktigt bra! Många kramar!

2014-03-05 @ 07:35:05
Postat av: StorasysterJ

Liiite annat än Byron det där, med skyskrapor och grejer 😋 Vilken härlig strand! Hur länge stannar ni nu? Kram ❤️

2014-03-05 @ 15:31:40
Postat av: Mamma Å

Jobbigt läge med allt så nära,strand,nattliv och centrum...shopping suget, loppis på de gamla kläderna och köpa nya ;) Ha det bäst :D <3<3

2014-03-06 @ 02:15:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Vi är två 19 åriga tjejer som under 100 dagar kommer att uppleva vårt livs äventyr. Under en månads tid kommer vi att jobba som volontärer på ett barnhem i Thailand och efter det utforska Australiens östkust som backpackers. Vi kommer dela med oss av mycket bilder, men även tips och ideér till er. Hör gärna av er om ni har frågor eller funderingar!

hundradagarsaventyr@ hotmail.com

Follow on Bloglovin