Roligt brev på posten

 

Här om dagen fick jag ett brev på posten, inte så ofta man får det nu för tiden, så det var riktigt roligt. Speciellt när jag såg att det var från Volontärresor. I brevet fanns det förberedande information om vår resa till Child Protection Home, såå intressant att få läsa igenom. Först fick man med ett litet häfte med information om Thailand, allt möjligt som kan va bra att veta när man kommer till en ny kultur. Sen fick man även med ett jätte bra häfte med förberedande information om just projektet Child Protection Home. Det står en står en massa användbar och viktig information, allt från vad projektet innebär, vad de förväntar av oss, allt som behöver ordnas före resan, praktiska saker sen på plats och lite om vad andra volontärer tipsar om. Somsagt, det närmar sig med stormsteg! 

Ronja 


90 dagars äventyr

Bloggen heter ju 100 dagars äventyr, vilket egentligen var meningen när vi gjorde den här bloggen. Men det visade sig att både jag och Nathalie behöver komma hem tidigare från resan och börja skolan igen. Vi saknar några kurser för att kunna söka vidare till skolor i Sverige till hösten. Så vi hade inget annat val än att förkorta våran resa med lite mindre än 2 veckor. Det känns sjukt tråkigt att få 2 veckor mindre i Australien än vad som var tänkt, men men, vi kommer ju ändå vara borta i nästans 90 dagar. 

Annars då. Försöker fixa allt praktiskt som behövs innan resan: kolla upp vaccinationer, köpt backpackerväska, fixa visum, kolla upp internet och SIM-korts användning i Thailand, fixa extra bankkort och allt sånt därnt som måste fixas i god tid före avresan. Det är ju inte så länge kvar nu, iih, 58 dagar tror jag bestämt. Snart bär det av, can´t wait! 

Ronja 


Kilroy.se

 
Äntligen är våra flygbiljetter bokade och nu kan man verkligen börja räkna ner dagarna till avresa. Vi bokade våra biljetter via Kilroy.se och vi är väldigt nöjda med all hjälp vi har fått. Det var bara att mejla iväg sina önskemål och så fixade de ihop ett passligt paket med alla flygbiljetter och busspass, till Australien. Rekommenderas absolut. 

Ronja

RSS 2.0