Fraser day 2

 
Det ett blev en tidig väckning till en otroligt vacker vy, eftersom campingen ligger 10 meter från stranden. Campingen var mysig med väldigt liten, det fanns varken duschar eller toaletter. Så det första man gjorde efter frukosten var att fara till några toaletter. På campingen och runtom på hela Fraser lever det vilda hundar, så kallade Dingos. Dom kan vara riktigt farliga om dom går till attack, men så länge man inte lämnar mat framme eller retar upp dom, så gör dom en inte illa. 
 
Det första stoppet för dagen blev till Eli Creek, en väldigt stark ström som går som en å några hundra meter i skogen. Det var väldigt kallt vatten, men väldigt uppfriskande. Så man lade sig bara ner i vattnet och flöt, riktigt härlig känsla. Nästa stopp var till ett känt vrak som låg längs stranden, så vi tog lite bilder och åkte sen vidare till campangepoolerna. Har aldrig sett så turkost vatten förut. Riktigt häftigt hur vattnet spolade in i dessa pooler. Där hade vi det bra i nån timme. Efter det bar det av till lite bergsklättring, minns inte vad stället hette, men var en ganska känd utkiksplats. Det förstår man, efter att ha fått se den vackra utsikten därifrån. Sen for vi tillbaka till campingen, där vi lagade middag och hade en riktigt trevlig kväll! 
 
Ronja & Nathalie 

Kommentarer
Postat av: StorasysterJ

Ja nu har ni nog fått känna av det oglamorösa backpackerlivet 😜 Men oj oj oj vad ni ska ha mga fina bilder att gå igenom när ni kommer hem! 😊 Många kramar 💕

2014-03-18 @ 18:45:19
Postat av: MammaÅ

Alla luktade väl lika illa, men ni ser ju ut att ha lika roligt ändå :D Härligt gäng ni var:)

2014-03-19 @ 18:19:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackVi är två 19 åriga tjejer som under 100 dagar kommer att uppleva vårt livs äventyr. Under en månads tid kommer vi att jobba som volontärer på ett barnhem i Thailand och efter det utforska Australiens östkust som backpackers. Vi kommer dela med oss av mycket bilder, men även tips och ideér till er. Hör gärna av er om ni har frågor eller funderingar!

hundradagarsaventyr@ hotmail.com

Follow on Bloglovin