Home sweet home

 
Nu har vi varit hemma på kalla Åland i en hel vecka, och vi fryser som aldrig förr. Men de är så roligt att få träffa alla igen, och Åland är ju ändå trygga Åland. Jetlagget börjar så småningom ge med sig och hemlagad mat har vi frossat i, i mängder. Verkligeheten är tillbaka och vi är båda tillbaka i skolan och snart även på jobb, men de är väl så det ska va. 
 
Det går inte att beskriva den här underbara resan och de senaste 3 månaderna, det känns som en dröm. Men en sak vet vi, att det har varit vårt livs äventyr! Vi har sett så underbara platser, träffat så otroligt härliga människor, tagit dagen som den kommer och haft så stört jäkla roligt!! 
 
Ronja & Nathalie 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kan ni skriva lite pengafakta om er resa? Vad ni haft för budget och hur ni har hållit den osv :)

2014-04-10 @ 16:21:25
Postat av: Janice

Med tanke på förra kommentaren verkar det inte som om jag är ensam ;)

2014-04-10 @ 17:09:32
URL: http://jjjaniiice.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackVi är två 19 åriga tjejer som under 100 dagar kommer att uppleva vårt livs äventyr. Under en månads tid kommer vi att jobba som volontärer på ett barnhem i Thailand och efter det utforska Australiens östkust som backpackers. Vi kommer dela med oss av mycket bilder, men även tips och ideér till er. Hör gärna av er om ni har frågor eller funderingar!

hundradagarsaventyr@ hotmail.com

Follow on Bloglovin