Sista hela dagen i Australien

 
I morse unnade vi oss en lite längre sovmorgon, innan vi gick ner till lagunen för att fördriva den sista hela dagen här i Carins. I kväll var det projekt packning som gällde, lyckligtvis så slutade det rätt bra och väskorna gick att stänga och låsa. 
 
I morgon blir det en tidigare uppstigning med den sista packningen och frukost före vi måste checka ut. Sen är planen att ta vara på dom sista solstrålarna nere vid lagunen, innan vi tar taxi till flygplatsen vid 15 tiden. Då börjar den väldigt långa resan hemåt. På torsdag kväll anländer vi tillbaka till vår kära ö. 
 
Ronja & Nathalie 

Kommentarer
Postat av: P :)

Oj vad mkt ni har sett och upplevt :) Här hemma lyser också solen men det är nog betydligt lägre temperatur.... HA en riktigt bra hemresa! Och håll vara på varandra ngr dagar till! Kram

2014-04-01 @ 14:28:35
Postat av: StorasysterJ

Här hade fullt av snö på gräsmattan imorse, välkomna 😜 Ska bli så kul att se er igen!!! Kram ❤️❤️❤️

2014-04-01 @ 16:15:30
Postat av: Mamma Å

Ja nog har ni fått se och haft ett riktigt äventyr 😃lärt känna en massa nya trevliga,roliga vänner 😉 i vissa kommuner har de snö, men här har vi bara lite rimfrost 😇 nåja nu ska ni bara suga i er det sista av Australien. Som har visat sitt klimat från alla håll😉 men nu börjar vi ju gå mot ☀️🌳🌺🍀🌷🐞🐝å före de kommer väl en å annan 🐔🐣🐓. Trevlig resa å så ses vi på TORSDAG 💕👍😊 kram

2014-04-01 @ 18:46:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackVi är två 19 åriga tjejer som under 100 dagar kommer att uppleva vårt livs äventyr. Under en månads tid kommer vi att jobba som volontärer på ett barnhem i Thailand och efter det utforska Australiens östkust som backpackers. Vi kommer dela med oss av mycket bilder, men även tips och ideér till er. Hör gärna av er om ni har frågor eller funderingar!

hundradagarsaventyr@ hotmail.com

Follow on Bloglovin