8 dagar kvar

 
Nu är det verkligen inte länge kvar tills vi tar vårt pick och pack och beger oss mot varmare breddgrader, vilket känns helt galet! Vi har just skrivit ut alla bokningar och viktiga papper, så det är riktigt skönt att ha det gjort. Våra 5 första nätter i Thailand kommer vi spendera på ett riktigt nice hotell i Hua Hin, som även det är bokat och betalt. Så nu är det snart bara den där jäkla packningen kvar, som känns ganska svår, men de ska väl gå bra det med. Somsagt, 8 dagar kvar, hjälp. 
 
Ronja & Nathalie 
 
 

Reportage i dagens tidning

 
Idag var vi med i ett reportage i Ålandstidningen om vår kommande resa som volontärer. Jätte roligt att dom ville skriva och berätta om varför vi valt att göra den här resan och kanske vi lyckas inspirera flera till att göra något liknande. Bara 28 dagar kvar nu, nervositeten och resfebern börjar nog komma krypandes lite nu iallafall! 
 
Ronja 

31 dagar kvar

 
 
Om exakt en månad är det dags att börja vårt livs äventyr, det känns både lite läskigt men ändå helt otroligt roligt! Veckorna går så fruktansvärt fort just nu, och vi försöker ta itu med dom sista viktiga förberedelserna före resan, men vi är nog långt ifrån klara ännu. Men bara vi får våra visum och pass tillbaka, så ska de väl börja lugna sig lite sen. Barnhemmet är färdigt betalt och nästa vecka ska vaccinationerna ordnas. 
 
Den här månaden kommer nog gå otroligt fort kan jag tänka mig. Vardagarna består av jobb, och helgerna av en massa roliga planer. Sen är det ju snart jul också, och vips så är det den 6 januari och dagen då det bär av! Jag är iallafall helt galet taggad och förväntansfull, det känns som att jag börjar få lite resfeber redan. Somsagt, 31 dagar kvar! 
 
Ronja 

RSS 2.0