Lighthouse in Byron Bay

 
Idag bestämde vi oss för att ta oss upp till fyren här i Byron, vilket är ett måste om man är här. Lättare sagt än gjort så började vi vår vandring, såklart på en av dom varmaste dagarna här, upp mot fyren. Vi fick se otroligt vackra vyer och väldigt fina platser. Efter många många trappsteg lyckades vi äntligen nå toppen, och Australiens östligaste punkt. Där burkar man ofta se delfiner och även valar ibland, men tyvärr hade inte vi den turen idag. När vi kom upp till fyren belönade vi oss med en riktigt god glass. När vi traskade hemåt igen, råkade vi dock hamna in på nån väldigt öde och lång, läskig stig, mitt i djungeln. Livrädda över allt som kunde gömma sig där, sprang vi upp och ner för alla trappor. Till slut hittade vi ut och glädjen var stor. 
 
Ronja & Nathalie 

Kommentarer
Postat av: StorasysterJ

Ja det känns inte som bästa stället att virra bort sig på direkt 😋 Och jag kan gissa att glassen smaka gott när ni kom till toppen! Kram ❤️

2014-03-01 @ 08:21:39
Postat av: Mamma Å

Ni fick ett riktigt bra träningspass ;) Bra jobbat och glass de är gott de :D. vilken tur att de inte tog 3h att komma ut ur "djungeln" ;)
Kram <3

2014-03-02 @ 02:17:04
Postat av: P:/

Oj vilka fina vyer igen :) Tur att ni klarade djungeln :) Ha de fortsatt bra!!!!

2014-03-02 @ 10:13:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackVi är två 19 åriga tjejer som under 100 dagar kommer att uppleva vårt livs äventyr. Under en månads tid kommer vi att jobba som volontärer på ett barnhem i Thailand och efter det utforska Australiens östkust som backpackers. Vi kommer dela med oss av mycket bilder, men även tips och ideér till er. Hör gärna av er om ni har frågor eller funderingar!

hundradagarsaventyr@ hotmail.com

Follow on Bloglovin