Brisbane → Noosa

 
Vi blev lite väl lata och väntade till kvällen innan vi skulle dra vidare till Noosa, med att boka buss och hostel. Vilket resulterade i att bussen var fullbokad och det bara fanns 2 hostel kvar att välja mellan, efter mycket om och men så lyckades vi iallafall fixa det. Dock gick bussen först på eftermiddagen, så det blev några timmars parkhäng före vi tog bussen till Noosa. 
 
När vi kom fram checkade vi in på hostelet, vi bor på NOMADS, sen visade det sig att det var gratis BBQ till middag för alla på hostelet, kaos men riktigt gott! Det blev en tidig kväll igår, så vi vaknade rätt pigga och utvilade idag. Dock spöregnade det hela morgonen, det känns att vi närmar oss regnskogen. Nu ska vi precis fixa till oss och sen ta bussen in till centrum med Jasmine och Sofia, och kika in hur shoppingen är här. 
 
Ronja & Nathalie 

Kommentarer
Postat av: StorasysterJ

Ahhh, ni börjar bli lite shoppingsugna verkar det som 😊 Du vet att väskan är ju rätt full redan, men det går bra att knöla ner nåt fynd i ett kuvert och skicka på posten åt Meja 😜 Psssst, 9dgr till 2-års dan!! 😀 Kram ❤️❤️❤️

2014-03-10 @ 06:12:59
Postat av: Mamma Å

Gratis är gott, så passa på och äta ;) :) Efter regn kommer solsken :D Ha de så bra och shoppa lagom :) Puss & kram <3 <3

2014-03-10 @ 11:48:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackVi är två 19 åriga tjejer som under 100 dagar kommer att uppleva vårt livs äventyr. Under en månads tid kommer vi att jobba som volontärer på ett barnhem i Thailand och efter det utforska Australiens östkust som backpackers. Vi kommer dela med oss av mycket bilder, men även tips och ideér till er. Hör gärna av er om ni har frågor eller funderingar!

hundradagarsaventyr@ hotmail.com

Follow on Bloglovin