Weekend in Hua Hin

 
Förlåt för den väldigt dåliga uppdateringen dom senaste dagarna, men det har bara inte riktigt blivit av. Vi har haft ledigt i helgen, så i fredags morse kom taxin och hämtade upp oss för att skjutsa oss till hua hin. Så himla bekvämt med taxi, så slipper man åka kommunalt, de kostade ju knappt 20 € t/r per person från barnhemmet till hotellet i hua hin. Så det var lätt värt det! 
 
I hua hin gjorde vi så lite som möjligt, låg på stranden och njöt till fullo, åt god mat (inte ris, vi har liksom tröttnat på det, eftersom vi äter det 2 ggr per dag här), sovit i en varm och skön säng utan oljud, duschat i varmvatten, ätit typ världens godaste italienska glass och bara tagit det riktigt lugnt. En välbehövd och skön helg, men nog saknade vi våra gullungar, så det kändes bra att komma tillbaka med taxin igår kväll. 
 
Vi alla har varit lite små krassliga, haft ont i halsen, hostat och nyst stup i kvarten. Men inte så konstigt när barnen som vi umgås med mest hela tiden ofta är sjuka. Sen har vi haft väldigt kallt i vårt rum, så vi har legat och frusit på nätterna. Nu har vi dock fått filtar, skönt! Men när vi var i hua hin bröt min förkylning ut iallafall, så det blev ingen skola och undervisning för mig idag. Men de fixar nog Nathalie och Jessica galant utan mig, fick dock just ett mess av Nathalie att bussen fått motorstopp, så dom troligtvis skulle missa första lektionen, haha. Men så tråkigt att jag inte får träffa alla barnen, speciellt när vi har varit borta hela helgen, men hoppas jag mår bättre mot kvällen iallafall! Så jag ska försöka slänga ihop några blogginlägg nu, när jag inte har så mycket annat att göra. 
 
Ronja 

Kommentarer
Postat av: StorasysterJ

Skönt med lite time off, trist med förkylning. Vilken tur att storasyster tjata på att du sku ta med fleece och mjukisar 😋 Lite svårt att hitta stickade sockor i Thailand bara... Kram ❤️

2014-01-27 @ 14:33:21
Postat av: Mamma Å

Hoppas att du ha kryat på dig Ronja <3 och att Nathalie och Jessica har kommit tillbaks från motorstoppet ;)Snart får vi träffas ska bli så kul att få krama er lite <3 <3 Sköt om er brudar :D

2014-01-28 @ 18:20:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Vi är två 19 åriga tjejer som under 100 dagar kommer att uppleva vårt livs äventyr. Under en månads tid kommer vi att jobba som volontärer på ett barnhem i Thailand och efter det utforska Australiens östkust som backpackers. Vi kommer dela med oss av mycket bilder, men även tips och ideér till er. Hör gärna av er om ni har frågor eller funderingar!

hundradagarsaventyr@ hotmail.com

Follow on Bloglovin