Älskade barn, ni är så fina ♥

 
Dom är ju verkligen bara för underbara våra barn. Man blir så himla glad att se den där glimten i deras vackra ögon, även fast man vet hur mycket hemskt dom kan har varit med om. Varje skratt, varje leende gör en så himla glad.
 
Det finns mycket som man behöver smälta när man åker till ett sånt härnt projekt. Mycket som man kanske ännu inte riktigt har tagit till sig. Många nya intryck, både bra och dåliga. Många livshistorier om barnen som gör så ont i hjärtat att höra. Många hemska ärr som man ser på barnens kroppar, som kanske inte har varit från olyckor. Många tankar om vad de här underbara barnen en gång har varit med om. 
 
Gång på gång slår tanken en. Hur har någon kunnat göra dom här barnen illa? Hur har föräldrarna kunnat göra sina barn illa? Hur kan man lämna bort sitt eget barn? Och varje gång blir man så arg. Men på samma gång känns det som en lättnad att veta att de här barnen har blivit "räddade", här blir dom omhändertagna och av oss volontärer får dom så mycket kärlek som vi bara kan ge. De får gå i skola och förhoppningsvis få en riktigt fin framtid, trots det hemska dom har i bagaget. 
 
Det är dock beroende från barn till barn, vad de har varit med om. Endel barn har varit med om riktigt hemska saker och haft hemska uppväxter, medan andra har kommit hit som riktigt små eller av andra orsaker. Vi har inte fått veta alla barns bakgrunder, utan bara några som har kommit på tal. Men de kanske är lika bra, för alla barnen är ju lika värda och behöver få lika mycket kärlek oberoende om vad de har varit med om tidigare i livet. Dom är ju så fina, våra underbara barn! 
 
Ronja 

Kommentarer
Postat av: P :)

Ojoj vilka fina bilder, där du fångat "glimten" :) Kram

2014-01-27 @ 07:00:12
Postat av: StorasysterJ

Otroligt vackra bilder! Du fångar verkligen ögonblicket i fotot, verkligheten som den är, jobbiga och roliga saker blandat i varandra. Det är nog bra att ni får pausa lite på helgerna, bearbeta och slappna av för att orka ge allt i veckorna Kram ❤️

2014-01-27 @ 14:28:34
Postat av: Mamma Å

Ni ska veta att ni gör ett otroligt bra jobb <3 Så det är bra att få ta en paus i från att ge kärlek och bara va och äta ngt annat än..... va de ris å kyckling ;) Massor med kramar till er <3 <3 <3

2014-01-28 @ 18:11:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackVi är två 19 åriga tjejer som under 100 dagar kommer att uppleva vårt livs äventyr. Under en månads tid kommer vi att jobba som volontärer på ett barnhem i Thailand och efter det utforska Australiens östkust som backpackers. Vi kommer dela med oss av mycket bilder, men även tips och ideér till er. Hör gärna av er om ni har frågor eller funderingar!

hundradagarsaventyr@ hotmail.com

Follow on Bloglovin