Night out in Kings Cross

 
När vi kom tillbaka till hostelet efter en hel dags turistande var det dags att fixa lite mat (pasta med ketchup och färdignudlar..), sen fräschade vi upp oss och började ladda inför kvällen. Har man inte glas att dricka ur, så får man göra det backpackerstyle, med en avklippt vattenflaska. Funkade toppen. Vi träffade en svensk tjej på hostelet, så vi hade en liten mysig förfest i vårt rum innan vi skulle möta upp alla andra från hostelet. Sen traskade vi iväg till några klubbar här på Kings Cross. Man märkte verkligen att de var fredag, så mycket roligt folk! Ett stort pluss med hostelet vi bor på, är att varje kväll har de olika "teman/klubbar" som man går till, då är det alltid fritt inträde och oftast nån gratis drink. Mycket bra för oss backpackers! Vi hade en grymt roligt kväll/natt, idag är vi dock ganska sega, så vi har mest hängt här på Wicked travel och tagit det lugnt. 
 
Ronja & Nathalie 

Kommentarer
Postat av: StorasysterJ

Det låter verkligen som ni har det bra! Och härliga foton på härliga tjejer! Sydney får se upp med snygga brudar som er 😘 Kraaam ❤️

2014-02-22 @ 12:46:05
Postat av: P :)

Oj vad bruna och fina ni är :) Härliga dagar och kvällar i Australien :) Kram från byggarelasse

2014-02-25 @ 09:49:19
Postat av: Jenna

Åh det är så härligt att se er i aussie. Får så härliga flashbacks :) säg till om ni behöver något tips eller så :) massa kramar!!

2014-02-25 @ 17:58:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Vi är två 19 åriga tjejer som under 100 dagar kommer att uppleva vårt livs äventyr. Under en månads tid kommer vi att jobba som volontärer på ett barnhem i Thailand och efter det utforska Australiens östkust som backpackers. Vi kommer dela med oss av mycket bilder, men även tips och ideér till er. Hör gärna av er om ni har frågor eller funderingar!

hundradagarsaventyr@ hotmail.com

Follow on Bloglovin