Manly Beach

 
Vi började dagen med en promenad genom "the botanic garden" för att komma till båten som skulle ta oss till Manly Beach. Riktigt fin strand, och mysigt område runtom. Vi var där i några timmar, innan vi tog båten tillbaka. Då åt vi ännu en god middag tillsammans på hostelet. Sen var det dags för oss att packa ihop våra grejer och ta farväl av våra åländska tjejer, för sen ta tåget till centralen där våran greyhoundbuss väntade. 12 timmars nattbuss var det som gällde för att komma fram till Byron Bay, det gick helt okej, vi sparade ju in en hostelnatt iallafall. 

Ronja & Nathalie 

Kommentarer
Postat av: Mamma Å

Fina bilder som vanligt. Tänk vad ni kommer att få se mycket på ert äventyr :D Lycka till med allt och stora & många kramar <3 <3

2014-02-27 @ 11:27:21
Postat av: StorasysterJ

Åh herregud 12h buss?!? Nå, ni får ju lata er på stranden bäst ni vill sen och behöver inte stiga upp tidigt och åka på jobb 😋 Vad bruna ni e!! ☀️😎 Kraaam ❤️ P.S Meja pratar om moster alla dgr nu och "ringer" dig varje morgon 😘 Imorse upplyste hon mig om att vi sku ringa moster på riktigt, så vi pröva Skype. 😊

2014-02-27 @ 14:08:21
Postat av: Anonym

Kan ni skriva lite hur mkt ni har i budget i ett inlägg?Vad det kostade att åka på volontärresa från åland? Ja lite penga fakta helt enkelt önskas :) då jag sparar ihop för att göra något likande i framtiden så kan det vara bra att veta :)

2014-02-27 @ 22:39:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Vi är två 19 åriga tjejer som under 100 dagar kommer att uppleva vårt livs äventyr. Under en månads tid kommer vi att jobba som volontärer på ett barnhem i Thailand och efter det utforska Australiens östkust som backpackers. Vi kommer dela med oss av mycket bilder, men även tips och ideér till er. Hör gärna av er om ni har frågor eller funderingar!

hundradagarsaventyr@ hotmail.com

Follow on Bloglovin