Anlänt till Phuket

 
När vi till slut sagt hejdå till alla fina barn i söndags kväll, så for vi till Rose och David för att spendera natten för att sen ta flyget till Phuket morgon därefter. Där mötte vi upp syster Alexandra och gjorde oss hemmastadda i vårt lilla crib. Vi bor nu på ett litet "hotell" på Karon Beach, som heter J&J INN, riktigt fint och bra läge för det lilla vi betalar. 
 
Det första vi gjorde när vi kom hit var att ta en promenad längs stranden, sen fixade vi oss för att gå ut och äta RIKTIGT MAT (Carro, Issy, Hanna och Emma hoppas ni njuter av ert ris och kyckling ;) ) sen gick vi en sväng till 75bar och drack någon drink och hängde med några thailändare innan vi stupade i säng. 
 
Igår njöt vi av en heldag på stranden, med mycket sol och bad. Vi lyckades även flirta till oss några härliga båtturer längs stranden. Vi njöt till tusen. När vi kom tillbaka till hotellrummet fick vi äta världens godaste kladdkaksmuffins som Alexandra hade bakat och tagit med till oss, helt otroligt vad gott det var! Hon hade även tagit med nästan 1 kg godis hemifrån, himmelskt! På kvällen åt vi först en god middag och sen stillade vi vårt shoppingbehov lite grann.
 
Idag är det stranden som gäller, underbart! Hoppas ni har det riktigt bra där hemma, för de har vi! 
 
Ronja & Nathalie 

Kommentarer
Postat av: StorasysterJ

Oj wow! Vilka kontraster 😄 Jättekul att läsa att ni har det så bra! Och vad fin du är syster! Håll hårt i henne Nathalie 😉 Många kramar & fasen vad jag börjar längta till playan jag med 😋❤️🍹

2014-02-12 @ 06:10:41
Postat av: P :)

Säger som "StorasysterJ" Wow vilka kontraster ni får uppleva :) Och absolut att ni skall hålla hårt i varandra och se efter Er och era saker! Skönt med varmt vatten i duschen och "skräpmat" :) Sköt om Er! Kramar

2014-02-12 @ 06:48:29
Postat av: sus

Njut av solen och semestern och ta hand om varandra.

2014-02-12 @ 19:34:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Vi är två 19 åriga tjejer som under 100 dagar kommer att uppleva vårt livs äventyr. Under en månads tid kommer vi att jobba som volontärer på ett barnhem i Thailand och efter det utforska Australiens östkust som backpackers. Vi kommer dela med oss av mycket bilder, men även tips och ideér till er. Hör gärna av er om ni har frågor eller funderingar!

hundradagarsaventyr@ hotmail.com

Follow on Bloglovin