ålandreunion in Sydney

 
Idag mötte vi upp Kajsa, Riina och Ebba som har varit här i landet några fler veckor än vi. Verkligen jätte roligt att träffa dom igen! För att hinna umgås med dom så mycket som möjligt så bytte vi till samma hostel som dom, så nu bor vi på "The Original" en natt, riktigt bra hostel det med. 

När vi hade fräschat till oss lite så tog vi tåget in till stan för att gå på bio, riktigt mysigt var det, men filmen var kanske inte riktigt som vi hade tänkt oss, men roligt att få komma iväg och göra nått. Efter filmen handlade vi lite förren vi for tillbaka till hostelet. Vi lyxade till det och lagade pasta med köttfärssås, så sjukt gott! Sen var det dags att fixa till oss och se vad Sydney hade att erbjuda den här natten, vi fick typ världens godaste gratispizza på en klubb, kvällens bästa!

Ronja & Nathalie 

Kommentarer
Postat av: Mamma Å

Vad kul att ni träffade på en hel del gulliga Ålänningar :) Grattis pizza!!!! Kan ju förstå att de blev fest ;)
Kram <3<3

2014-02-27 @ 11:21:59
Postat av: StorasysterJ

Kul med reunion! Och gratis pizza behövde ni säkert 😋 Kramis 💕

2014-02-27 @ 14:13:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Vi är två 19 åriga tjejer som under 100 dagar kommer att uppleva vårt livs äventyr. Under en månads tid kommer vi att jobba som volontärer på ett barnhem i Thailand och efter det utforska Australiens östkust som backpackers. Vi kommer dela med oss av mycket bilder, men även tips och ideér till er. Hör gärna av er om ni har frågor eller funderingar!

hundradagarsaventyr@ hotmail.com

Follow on Bloglovin