Pubcrawl

 
Eftersom vi var nya här i stan, så bestämde vi oss för att dra med på en barrunda och kika runt lite. Kvällen började med BBQ och fortsatte med lite bowling, efter det blev vi bjudna på visit till några som bodde i det sjukt fina och höga hotellet som vi hade på bild tidigare. Helt stört fin lägenhet på 27 våningen, vi var helt chockade! Sen fortsatte vi med resten av barrundan. Här verkar dom verkligen gilla lyxiga tjejtoaletter, med gulddetaljer, stora soffor, massor av speglar, datorer med Facebook och ibland har de även stylister där som fixar hår och smink. Kändes som att vi var kändisar, speciellt när vi har ett liv som backpacker. Det var en riktigt lyckad kväll, och vi fick se en hel del av Surfers Paradise. Dagen efter var bara chill, vi tvättade kläder och hängde vid poolen.
 
Ronja & Nathalie 

Kommentarer
Postat av: Mamma Å

Se där ja, lite lyxliv måste ni ju ha ibland :)Ser riktigt najs ut de är kanske så man kan leva om man är surfare ;) Ronja har du dina skor som du limmade med elefant lim ;) Ha de bra tjejer <3<3

2014-03-07 @ 02:47:16
Postat av: StorasysterJ

Åh wow, häftigt!! Vilken upplevelse! Något för krogarna här att ta efter 😋 Kram 💕

2014-03-07 @ 06:06:06
Postat av: Anonym

Ni ser ut som två Hollywood fruar!! Kram från blåsiga Åland ( Mamma L)

2014-03-07 @ 14:40:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackVi är två 19 åriga tjejer som under 100 dagar kommer att uppleva vårt livs äventyr. Under en månads tid kommer vi att jobba som volontärer på ett barnhem i Thailand och efter det utforska Australiens östkust som backpackers. Vi kommer dela med oss av mycket bilder, men även tips och ideér till er. Hör gärna av er om ni har frågor eller funderingar!

hundradagarsaventyr@ hotmail.com

Follow on Bloglovin