Fraser day 3

 
Även idag var det tidig väckning som gällde på campingen, och efter frukost packade vi ihop allt och städade fint på campingen. Vi körde ganska långt i skogen på galet guppiga "vägar" före vi kom fram till lake McKenzie. Så otroligt vackert! Även här var det kritvit sand och turkost uppfriskande vatten. Vi spenderade några timmar där, och hann fota och fjanta oss med vår härliga Frasergrupp! Sen körde vi vidare till färjfestet, där vi åt lunch innan vi tog båten tillbaka till fasta landet. 
 
Vi hade 3 helt underbart fina dagar på Fraser med underbara människor! Vi fick se så mycket vackert och uppleva sånt man inte visste att existerade. Helt klart värt att åka på denna utflykt!
 
Ronja & Nathalie 

Kommentarer
Postat av: StorasysterJ

Vilken oförglömlig utflykt! Vilken tur att ni hakade på den! 😎 Kram 💕

2014-03-18 @ 18:42:10
Postat av: Mamma Å

vilken cool bild där ni har skrivit Fraser :D puss på er <3

2014-03-19 @ 18:22:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackVi är två 19 åriga tjejer som under 100 dagar kommer att uppleva vårt livs äventyr. Under en månads tid kommer vi att jobba som volontärer på ett barnhem i Thailand och efter det utforska Australiens östkust som backpackers. Vi kommer dela med oss av mycket bilder, men även tips och ideér till er. Hör gärna av er om ni har frågor eller funderingar!

hundradagarsaventyr@ hotmail.com

Follow on Bloglovin