Härliga dagar i Cairns

 
I lördags bytte vi till vårt sista hostel den här resan, Gilligans, fortfarande i Carins. Men vi fick såklart inte checka in förens på eftermiddagen, så vi passade på och tog bussen till ett shoppingcenter och gjorde av med lite pengar. Efter närmare 9 timmars shopping/kikande i butiker, checkade vi äntligen in på hostelet. Vi avslutar verkligen på topp med det finaste hostelet hittills, det är som att bo på ett hotell. Stora fräscha sängar, dusch och toa på rummet, egen balkong, fint poolområde, air-condition och Carins bästa nattklubb på nedervåningen. Kvällen blev dock lugn, sängarna var för frästande. 
 
Igår hade vi inga planer alls, så vi spenderade hela dagen vid poolen här på hostelet. Så skön dag! På kvällen måste vi såklart testa på hostelets kända nattklubb, en riktigt rolig natt med mycket dans och skratt blev det! Idag var det ännu en fin dag här i Cairns, så vi hängde vid lagunen med våra tyskar hela dagen. Nu sitter vi ute på vår balkong och laddar inför sista utekvällen i Australien, de närmar sig slutet på resan nu alltså. 
 
Ronja & Nathalie 

Kommentarer
Postat av: StorasysterJ

Vilken tur ni haft med fina hostel! Och klart bäst med det finaste till sist 😀 Kul att ni äntligen kommer hem!!!! ❤️

2014-03-31 @ 15:27:51
Postat av: P :)

Det kallar jag stil att sista hostelet har dusch och wc på rummet och fin pool 😃 Men shoppingen lät tröttsam 😊 Kram

2014-03-31 @ 21:21:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Vi är två 19 åriga tjejer som under 100 dagar kommer att uppleva vårt livs äventyr. Under en månads tid kommer vi att jobba som volontärer på ett barnhem i Thailand och efter det utforska Australiens östkust som backpackers. Vi kommer dela med oss av mycket bilder, men även tips och ideér till er. Hör gärna av er om ni har frågor eller funderingar!

hundradagarsaventyr@ hotmail.com

Follow on Bloglovin