Otursdag

 
 
Här om dagen slog oturen till lite grann.. Vi lyckades tydligen låsa ut oss från vår lilla stuga, vilket resulterade i ett litet äventyr. Efter lite teckenspråk lyckades vaktmästaren förstå vårt problem och satte igång projekt "öppna upp thailändska jobbiga fönster", efter mycket om och men lyckades han få upp ett litet hål, så att Nathalie med sin fina akrobatik kunde klättra in genom fönstret och öppna upp dörren till oss. Hurra. Men inte nog med det, ca 10 minuter senare skulle Jessica gå in i andra rummet, men lyckas då tappa ner nyckeln mellan springorna på altanen. Så de kan gå, men tur att de inte var värre än så, haha. 
 
Ronja & Nathalie 

Kommentarer
Postat av: P :)

Ojdå:( Har sett att du brukar ha nycken hängande i ett band runt halsen, det gäller att få till en rutin att känna efter att det är med innan du stänger dörren :) Hoppas att vaktmästarn fick tillbaka fönstrets alla delar :) Kram

2014-01-23 @ 07:23:40
Postat av: StorasysterJ

Haha, nu fick sig nog thaijarna ett gott skratt! 😝 Lite spänning i vardagen livar bara upp 😋

2014-01-23 @ 18:48:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackVi är två 19 åriga tjejer som under 100 dagar kommer att uppleva vårt livs äventyr. Under en månads tid kommer vi att jobba som volontärer på ett barnhem i Thailand och efter det utforska Australiens östkust som backpackers. Vi kommer dela med oss av mycket bilder, men även tips och ideér till er. Hör gärna av er om ni har frågor eller funderingar!

hundradagarsaventyr@ hotmail.com

Follow on Bloglovin