8 volontärer starka

 
I tisdags kom det 5 nya volontärer hit, och alla är verkligen super snälla. Det känns som att vi är en enda stor familj, alla volontärer och barn. Så nu är livet verkligen på topp, vi trivs så himla bra och njuter av varje stund. Just nu försöker vi ta vara på all tid vi har här, därav inte så mycket internetanvändning. 
 
Dagarna består mestadels av bus, lek och spring just nu, men vi älskar det! Nu när vi är så många volontärer här så känner vi att vi även kan ge mer tid till dom äldre, så idag blev det lite basketspelande. Somsagt, vi tivs helt otroligt bra här! Vi är lyckligt lottade som fått lära känna dom här underbara och kärleksfulla barnen! 
 
Ronja & Nathalie 

Kommentarer
Postat av: JessicaS

Roligt att ni blev fler! Vilka nationaliteter är det på de fem nya volontärerna? Kram ❤️

Svar: Jaa verkligen! Dom är alla svenskar, 4 är från Stockholm :) kram ❤️
hundradagarsaventyr.blogg.se

2014-01-30 @ 17:34:18
Postat av: Johanna H

Ni ser ut att ha det fantastiskt! Jätte härliga bilder och vilken glädje och värme ni ger barnen! Krama dom från mig med och Hejja er att ni gör detta!! :)

2014-01-31 @ 10:16:24
Postat av: Anonym

Är det okej att lägga upp bilder på barnen på internet? Är dom medvetna om det och har dom gett sitt medgivande till att ni gör det? Tänker mest på första bilden där barnet inte ser gammalt ut nog att ens förstå vad internet är. Förtjänar inte barnen all integritet dom kan få efter allt dom nu varit med om? För vems skull gör ni detta så kallade volontärarbetet, er eller barnen?

2014-01-31 @ 15:53:06
Postat av: Pernilla

En bra fråga som fick ett mycket bra svar i nästa blogginlägg tycker jag. Tycker själv att det där långt värre med mammor som på facebook hänger ut sina egna barn med bilder och statusar som folk som känner dem mer eller mindre bra kan läsa. Här är det ju med största sannolikhet inte så många av dessa barns bekanta som kommer att läsa denna svenska blogg.
Ni ser ut att ha det bra tjejer! Håll kvar energin, glädjen och lekfullheten för det är verkligen det bästa man kan ge när man jobbar med barn! Kram på er!

2014-02-03 @ 19:12:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Vi är två 19 åriga tjejer som under 100 dagar kommer att uppleva vårt livs äventyr. Under en månads tid kommer vi att jobba som volontärer på ett barnhem i Thailand och efter det utforska Australiens östkust som backpackers. Vi kommer dela med oss av mycket bilder, men även tips och ideér till er. Hör gärna av er om ni har frågor eller funderingar!

hundradagarsaventyr@ hotmail.com

Follow on Bloglovin