The Opera house and the Botanic garden

 
Vädret igår var helt underbart, så vi drog på oss promenadskorna och traskade iväg mot Opera huset. Det roligt att se det på riktigt, men vi är ju inte så värst kulturella av oss så efter vi kikat färdigt gick vi och köpte lite lunch och satte oss i den Botanska trädgården. Hur mysigt som helst, förutom att en ful och stor fågel typ ville käka upp oss, men han lyckades inte. Efter några timmars turistande tog vi oss till två "resebyråer för backpackers", Indie travel och Wicked travel, för att boka in några utflykter. Bland annat till Fraser Island och Whitsundays Islands. Verkligen bra ställen, personalen är otroligt hjälpsamma, rekommendes starkt till andra backpackers! 
 
Ronja & Nathalie 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tummen upp för mga nya blogginlägg! Tummen ner för vårt hotells slöa wi-fi 😞 Som sagt, operahuset hör väl till nåt ni "måste" se, nu är det gjort 😋 Nu ska vi gå på promenix, alla hälsar! Kram från oss 😘❤️

2014-02-22 @ 10:32:38
Postat av: P :)

Oj vad ni får se och uppleva mycket fint och roligt :) Kram

2014-02-25 @ 09:42:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Vi är två 19 åriga tjejer som under 100 dagar kommer att uppleva vårt livs äventyr. Under en månads tid kommer vi att jobba som volontärer på ett barnhem i Thailand och efter det utforska Australiens östkust som backpackers. Vi kommer dela med oss av mycket bilder, men även tips och ideér till er. Hör gärna av er om ni har frågor eller funderingar!

hundradagarsaventyr@ hotmail.com

Follow on Bloglovin