Surfing i Byron Bay

 
Igår var det äntligen dags för vår första surfinglektion, lite smånervösa men taggade gick till Black Dog Surfing, där vi skulle mötas. Sen åkte vi alla med en minibuss till en strand lite längre bort, där vi lastade av alla brädor och intog stranden. Först gick dom igenom lite viktigt information och säkerhet, sen var det dags att lära sig surfa på land. Efter lite övande var det sen äntligen dags att möta dom riktiga vågorna. Det går inte ens att förklara med ord hur roligt det var, och känslan när man stod uppe på brädan i vågen. I 3,5 timme kämpade vi på, och leendet var upp till öronen hela tiden. För vi har ju faktiskt surfat i Australien!! 
 
På kvällen var vi verkligen helt slut, så det blev en tidig kväll, välbehövt. Nu sitter vi på Indie Travel och snor lite internet av dom, och väntar på att klockan ska bli 15, så att vi får dra iväg på vår andra surfinglektion. Lika taggade som igår, om inte mer. Vi har tyvärr inga bilder att lägga upp, men vi har köpt bilder från igår, men fick dom på CD så vi kan inte använda dom just nu. Men dom kommer senare, vi lovar! 
 
Ronja & Nathalie 
 

Kommentarer
Postat av: StorasysterJ

Coolt! Herregud sån träningsvärk ni ska ha sen, efter ca 7h surfning 😋 Kraaam ❤️

2014-02-28 @ 06:39:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Vi är två 19 åriga tjejer som under 100 dagar kommer att uppleva vårt livs äventyr. Under en månads tid kommer vi att jobba som volontärer på ett barnhem i Thailand och efter det utforska Australiens östkust som backpackers. Vi kommer dela med oss av mycket bilder, men även tips och ideér till er. Hör gärna av er om ni har frågor eller funderingar!

hundradagarsaventyr@ hotmail.com

Follow on Bloglovin