19012014

 
Såhär såg våran gårdag ut, massa bus och lek med barnen. Vi tog oss även en promenad till 7 eleven för att köpa oss lite gott som tex färsk ananas, underbart gott alltså! 
 
Idag har vi varit i skolan och hållit 2 engelska lektioner med Rose. I morgon ska vi hålla våra första egna lektioner, lite läskigt, men de ska nog gå bra. Som tur är så är det väldigt enkel engelska, det viktiga är att de ska höra och vänja sig med språket samtidigt som de ska lära sig det på ett roligt sätt. Man har liksom inget som barnen måste lära sig medan vi är där, utan vi jobbar på i deras takt med sånt som de kan tänkas behöva kunna. 
 
Nu har vi ledigt i några timmar innan barnen kommer hem från skolan, så vi passar på att ta det lugnt och njuta av en kall dusch (finns inget varmvatten här somsagt)". 
 
Ronja & Nathalie 

Kommentarer
Postat av: StorasysterJ

Så otroligt fina bilder!!!! Gott med ananas 😊 Och spännande med lektion! Burrrrr för kalldusch... Kram ❤️

2014-01-20 @ 16:19:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Vi är två 19 åriga tjejer som under 100 dagar kommer att uppleva vårt livs äventyr. Under en månads tid kommer vi att jobba som volontärer på ett barnhem i Thailand och efter det utforska Australiens östkust som backpackers. Vi kommer dela med oss av mycket bilder, men även tips och ideér till er. Hör gärna av er om ni har frågor eller funderingar!

hundradagarsaventyr@ hotmail.com

Follow on Bloglovin