Tre dagars disco

 
Nathalie och Carro var duktiga och började lördagen med lite planka och bad i floden, medan vi andra och barnen hejade på! Dagen fortsatte med lite lekar, "Under hökens alla vingar" gick verkligen hem. Det är så roligt när man får barnen att vilja va med i lekar, och när de verkligen har riktigt roligt tillsammans. 
 
I söndags fyllde finaste Nathalie 20 år, så såklart uppvaktades hon av sång och presenter av oss volontärer. Firandet fortsatte även med barnen, vi bjöd dom på lite läsk och kakor (onyttigt, vi vet, men dom älskar det). Sen fortsatte aktivisterna med "Vattenballong kastning" från ett lakan till ett annat. Helt sjukt rolig lek, både vi och barnen skrattade så vi fick ont i magen. Efter det körde vi en till lek med ballonger knutna runt fötterna, riktigt skoj! 
 
I helgen har det varit extra mycket kramar och pussar, eftersom dom kände av att det snart var slut på tiden där för oss. Så det har verkligen varit blandade känslor hela helgen, men mycket glädje och skratt. 
 
Ronja & Nathalie 

Kommentarer
Postat av: P :)

Oj vad roligt ni hade 😊 Tur att du höll dig från badandet i floden 😊 Nu långa sköna varma duschar 😃 Ha de fortsatt bra! ☀️💕🍷❤️😘

2014-02-11 @ 06:21:38
Postat av: StorasysterJ

Åhh vad kul det såg ut! Många glada miner och skratt, härligt! Det är det där "lilla extra" som sätter guldkant på tillvaron 😊Kram ❤️

2014-02-11 @ 10:52:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Vi är två 19 åriga tjejer som under 100 dagar kommer att uppleva vårt livs äventyr. Under en månads tid kommer vi att jobba som volontärer på ett barnhem i Thailand och efter det utforska Australiens östkust som backpackers. Vi kommer dela med oss av mycket bilder, men även tips och ideér till er. Hör gärna av er om ni har frågor eller funderingar!

hundradagarsaventyr@ hotmail.com

Follow on Bloglovin