Helgens mys

 
Helgen började med lite fredagmys framför tvn nere på bryggan, så mysigt. På lördagen var det full fart, pojkarna badade och hade skoj, medan vi flickor fick njuta lite av den varma solen på bryggan. På kvällen var vi volontärer till Floating market, super mysigt att gå runt och kika. I söndags var det dags att säga hejdå till våran roomie, som vi har hängt ihop med dom senaste 3 veckorna. Vi kommer sakna dig här Jessica! Nu har vi bara knappt en vecka kvar här, så nu ska de busas, pussas, kramas och njutas till fullo. 
 
Många av dom här bilderna är tagna av vår duktiga fotograf och volontär Fredrik, tusan tack för att vi får låna dom! 
 
Ronja & Nathalie 

Kommentarer
Postat av: MAMMA L

OJ OJ VILKA FANTASTISKA BILDER MED MYCKET KÄRLEK OCH VÄRME!

2014-02-03 @ 10:44:41
Postat av: StorasysterJ

Fina bilder, kul att se syster lite mer på kort 😋 Ja tänk, snart har er första etapp på resan redan nått sitt slut. Jag förstår att ni njuter och tillika sörjer de sista dagarna. En sak ni ska bära med er är att ni aldrig vet vem/vilkani påverkat mest under er tid där. Det som kan tyckas vara obetydligt för er kan betyda massor för ngn annan. Efter att ha sagt "hejdå" till en massa elever under åren så vet jag att jag mga ggr blivit förvånad över vem som mest uppskattat mig, utan att jag själv tyckt det varit så "märkvärdigt". Ja nu blev det ett långt inlägg här, men det jag ville försöka få fram är att tvinga inte fram "moments" nu sista veckan som är kvar, ni lämnar efter er så otroligt mkt ändå utan att ni kanske vet om det 😋 Kram på er sötisar ❤️ P.S Meja ville sjunga om moster på Kalle Ankas planka ikväll igen 💕

2014-02-03 @ 22:05:28
Postat av: Inger i köket

Så härligt Ni har de , mysigt att kunna följa med på Er resa.
Ta hand om varandra .Kram

2014-02-04 @ 06:55:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Vi är två 19 åriga tjejer som under 100 dagar kommer att uppleva vårt livs äventyr. Under en månads tid kommer vi att jobba som volontärer på ett barnhem i Thailand och efter det utforska Australiens östkust som backpackers. Vi kommer dela med oss av mycket bilder, men även tips och ideér till er. Hör gärna av er om ni har frågor eller funderingar!

hundradagarsaventyr@ hotmail.com

Follow on Bloglovin